Sortuj: data publikacji popularność
Dieta: bezglutenowa wegańska wegetariańska
Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Bardzo proste do przygotowywania parówki w cieście francuskim, to jedna z szybszych przekąsek. Gotowa do pieczenia w kilka minut. Takie parówki warto podać na przyjęciach oraz wtedy, gdy mamy mało czasu.

- pomysł na prostą przekąskę
- gotowe do pieczenia w 5 minut
- można je jeść na ciepło i na zimno

Czytaj dalej: Parówki w cieście francuskim
Jajka w majonezie

Jajka w majonezie

Jajka w majonezie to bardzo proste i pięknie prezentujące się danie. Moje jajka na twardo w wiosennym sosie majonezowym będą idealne nie tylko na Wielkanoc, ale i na wiele innych specjalnych okazji. 

- super przystawka na wielkanocny stół
- pomysłowe, proste i szybkie do zrobienia
- jajka w majonezie gotowe w 10 minut

Czytaj dalej: Jajka w majonezie
Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka faszerowane tuńczykiem

Pyszny przepis na jajka faszerowane tuńczykiem. Te jajka, to typowe danie na Wielkanoc. Świetnie sprawdzają się też na różne imprezy rodzinne. Sprawdzony i niezawodny i szybki przepis to klucz do sukcesu!

- bardzo proste i popularne jajka faszerowane
- z tuńczykiem z puszki z oleju lub z zalewy
- świetny pomysł na przekąskę na każdą imprezę

Czytaj dalej: Jajka faszerowane tuńczykiem
Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami

Zdecydowanie najlepszy przepis na jajka faszerowane pieczarkami. Idealny farsz z dodatkiem papryki czerwonej i majonezu sprawia, że jajka znikają z talerza w kilka minut. Jajka polecam szczególnie na Wielkanoc.

- sprawdzony przepis na idealny farsz do jajek
- gwarancja najlepszego smaku i doboru składników
- świetne jajka faszerowane na stół Wielkanocny

Czytaj dalej: Jajka faszerowane pieczarkami
Carpaccio z buraka

Carpaccio z buraka

Carpaccio z buraka, czyli pieczone buraki pokrojone cieniutko w plasterki wraz z kilkoma super dodatkami. Przepis jest bardzo prosty a samo danie robi ogromne wrażenie nie tylko z wyglądu. Jest przepyszne!

- z buraków pieczonych w piekarniku
- super przystawka bez mięsa
- z ulubionym serem i orzechami

Czytaj dalej: Carpaccio z buraka
Reklama
Ciastka francuskie z łososiem i kremowym serkiem

Ciastka francuskie z łososiem i kremowym serkiem

Rewelacyjne i super pomysłowe ciastka francuskie z łososiem na zimno, nadziewane kremowym serkiem Almette. Do tego oliwki, pomidorki i koperek. To jedna z fajniejszych przekąsek na Sylwestra! 

- z gotowego ciasta francuskiego
- gotowe w 15 minut
- do podania na zimno

Czytaj dalej: Ciastka francuskie z łososiem i kremowym serkiem
Roladki z tortilli

Roladki z tortilli

Super prosta i popularna przekąska na każdą imprezę! Roladki z tortilli z serem i szynką, czyli szybkie roladki z tortilli pszennej z serem, szynką i kremowym serkiem, to przekąska po którą sięga każdy gość. 

- proste roladki gotowe w kilka minut
- do podania na zimno na przyjęcia
- w formie pełnej tortilli, połówek lub roladek
- zamiast kanapek do pracy lub do szkoły

Czytaj dalej: Roladki z tortilli
Tortilla z łososiem

Tortilla z łososiem

Najlepsza przekąska na każdą imprezę! Tortilla z łososiem, czyli roladki z tortilli pszennej z łososiem wędzonym na zimno i kremowym serkiem typu Philadelphia. Do tego idealnie dobrane warzywa - super przepis!

- roladki z tortilli gotowe w kilka minut
- super przekąska na zimno
- idealne do podania na każde przyjęcie

Czytaj dalej: Tortilla z łososiem
Mini dynie z pizzy

Mini dynie z pizzy

Mini dynie pieczone z ciasta na pizzę, wypełnione mięsem mielonym oraz serem mozzarella to świetny pomysł na jesienną kolację. Dynie z pizzy będą idealne również jako jedno z dań na przyjęcie na Halloween. 

- pieczone z ciasta na pizzę
- super do robienia z dziećmi
- świetne na jesienne przyjęcie

Czytaj dalej: Mini dynie z pizzy
Pieczona dynia Hokkaido

Pieczona dynia Hokkaido

Dynia Hokkaido to bardzo popularna i prosta w przygotowaniu dynia. Ma piękny kolor, super smakuje i nie trzeba jej obierać ze skóry. Pieczona dynia Hokkaido z mojego przepisu jest świetną bazą pod sosy i zupy.

- idealna jako samodzielna przekąska
- po zmiksowaniu powstaje pyszna pasta
- pasta jest też bazą pod zupę krem z dyni

Czytaj dalej: Pieczona dynia Hokkaido
Reklama